Let’s talk about your wedding

Huwelijksfotografie, een fantastische manier om jullie unieke liefdesverhaal te herbeleven. Een bruiloft is een weerspiegeling van hoe jullie zijn, en dat leg ik maar al te graag vast. Ik vind het dan ook belangrijk om jullie en alle details rondom jullie huwelijk persoonlijk te leren kennen. Zo kan ik authentieke foto’s maken die de echte jij weerspiegelen.

Jullie trouwdag zal worden gevuld met buitengewone momenten – intiem, verrassend en vreugdevol. De foto’s zullen creatief worden vastgelegd die je onmiddellijk terugbrengen naar de essentie van jullie dag.
Ik vertel jullie liefdesverhaal graag. Benieuwd naar mijn portfolio? Klik!

01

Datum check – brochure

Het eerste contact is gelegd, want jullie zijn geïnteresseerd! Ik ga voor jullie kijken of de datum nog beschikbaar is in mijn agenda en stuur jullie ondertussen een brochure toe.

02

Kennismakingsgesprek

Het is tijd voor een kennismaking! Ik kom graag op bezoek om jullie te leren kennen en alvast jullie dag te bespreken.

03

Trouwpakket

Als jullie enthousiast zijn geworden en mij graag willen boeken voor jullie mooie dag, dan vraag ik een aanbetaling van 25%

04

It’s a date!

Na overeenkomst met de offerte en het overmaken van de aanbetaling, is jullie data definitief geboekt en kan de voorpret beginnen!


investering

De pakketten hieronder zijn standaard pakketten die geboekt kunnen worden. Ik begrijp uiteraard dat iedere bruiloft anders is en alles is op maat te maken en te bespreken.

pakket 1 – €1495

6 uur fotografie – incl. btw

  • kennismakingsgesprek / videobellen
  • een sneak preview binnen 1 week
  • online gallery, die je kunt delen met familie en vrienden
  • Digitale foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge en lage resolutie
  • incl. fotoalbum 15×15 linnen

Nore en thomas

”Wat zijn wij al blij met de foto’s! Ze zijn prachtig geschoten! En wat een leuke verrassing dat we de preview al zo snel hadden! Wij waren zo blij met jou als fotograaf op onze bruiloft. Je bent een heel fijn en behulpzaam persoon. Dat heeft echt bijgedragen aan hoe positief we de bruiloft beleefd hebben. Het resultaat van de eerste beelden is prachtig, helemaal hoe we het voor ogen hadden. Heel erg bedankt!”

pakket 2 – €1800

8 uur fotografie – incl. btw

  • kennismakingsgesprek / videobellen
  • een sneak preview binnen 1 week
  • online gallery, die je kunt delen met familie en vrienden
  • incl. fotoalbum 15×15 linnen
  • Digitale foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge en lage resolutie

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media,
website en andere promotie doeleinden van Lauren Langerak fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.
Zodra je een fotoshoot boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

bibi & elroy

”We hebben ontzettend genoten gisteren. Nogmaals bedankt dat je erbij was. We vonden het heel leuk en gezellig met je, terwijl je daarnaast ook nog eens super professioneel te werk ging! Heel erg bedankt!”

meest gestelde vragen

Hoeveel foto’s zullen wij krijgen?

Dit verschilt per pakket, maar minimaal 200 bewerkte foto’s op hoge resolutie. Deze foto’s zijn professioneel bewerkt. Deze foto’s zijn zichtbaar in een privé online galerij die je kunt delen met familie en vrienden.

Hoe boeken wij onze datum?

Om ervoor te zorgen dat jullie datum vast staat, is bij het boeken een aanbetaling vereist van 25%. Het restant betaal je binnen 14 dagen na de bruiloft.

wanneer ontvangen we onze foto’s?

In het hoogseizoen (mei-september) is de bewerkingstijd 6-8 weken. Buiten het hoogseizoen is dit 4-6 weken. Uiteraard alles wat eerder af is wordt direct jullie kant opgestuurd.

Fotografeer je alleen?

Vrijwel alle bruiloften fotografeer ik alleen. Er is een optie om een fotograaf toe te voegen om met mij samen te werken als je dat wilt. Mocht ik zelf het gevoel hebben dat ik een extra hand nodig heb, zal ik een assistent meenemen.

Wat maakt mijn werk anders?

Ik fotografeer mijn koppels graag in een intieme en ontspannen setting. Daarnaast fotografeer ik het liefst met natuurlijk licht. Als dit niet mogelijk is gebruik ik mijn flits (maar het liefst zo min mogelijk). Ik leg mijn koppels graag op een natuurlijke manier vast zonder gekke of opdringerige poses.