the face behind the lens

Je vraagt je waarschijnlijk af wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat ik doe, dus laat me een paar van die vragen voor je beantwoorden.

Ik ben onlangs achtentwintig geworden en eerlijk gezegd weet ik niet meer onder welke leeftijdscategorie dat valt… Ben ik een millennial? Generatie Z? Een jongvolwassene? Een oude tiener? Who knows!

Hoe dan ook, ik ben geboren en getogen in Axel, Zeeuws-Vlaanderen, maar nadat ik mijn studie heb afgerond, ben ik gaan wonen in het gezellige Breda.

Van kinds af aan krijg ik energie van beelden en verhalen. Op jonge leeftijd liep ik al rond met een camera en deed ik niets liever dan vastleggen van leuke momenten. Het was dan ook geen verrassing toen ik naar Rotterdam verhuisde om mijn cameraset uit te breiden en meer verhalen te creëren tijdens de 4-jarige studie Fotografie aan het Grafisch Lyceum.

Dus dat ben ik in een notendop, nou ja, in ieder geval een klein deel van wie ik ben. Ik kom graag langs, om jullie te leren kennen, jullie wensen te bespreken en hoe ik mijn fotografie diensten kan aanbieden.

Liefs,
Lauren

my vow

Weet dat ik alles geef tijdens het fotograferen – ik zal er zijn om je te helpen je lippenstift bij te werken na die donut voor de ceremonie (de moeite waard), je hand knijpen als de emoties hoog zijn en je sluier vasthouden als het pad modderig wordt. 

mijn stijl

Zacht, spontaan en levendig. Dit is namelijk precies zoals ik ben! Ik ben altijd heel vriendelijk, vrolijk en hou van spontaniteit.

Ik ben fan van

Pasta in elke vorm, vers opgemaakte bedden, katten, yoga & pilates, thee, geurkaarsen, héél veel geurkaarsen.